search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:44
MENU CLOSE

Σπίρτζης: «Η Όλγα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα, γιατί θα κερδίσει»

24.02.2024 20:27
spirtzis

Τη στήριξη του στην Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στηρίζω την υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «Η Όλγα δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα, γιατί θα κερδίσει».

«Δεν έχουμε αντιπάλους ανάμεσά μας. Δεν έχουμε εχθρούς εδώ μέσα και οφείλουμε όλοι να μην τους δημιουργήσουμε» τόνισε, παρακαλώντας «να ανακληθεί η λέξη “αντίπαλος”».

Ο Χρήστος Σπίρτζης παρότρυνε να κοιτάζουν τους αντιπάλους «στη ΝΔ, στη συντήρηση» και τόνισε: «ούτε είχα, ούτε έχω την πολιτική ως επάγγελμα».

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το έργο μας, για τον Αλέξη» δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν έχει ανάγκη «καρέκλες» για την επιβεβαίωσή του.

«Δεν είχα ούτε σκαμπό στην Κουμουνδούρου, ενώ ήμουν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας» ανέφερε ο κ. Σπίρτζης, αλλά και «να μην αποτελούν τα ανθρώπινα δικαιώματα την μοναδική ατζέντα του κόμματός μας».

«Αν δεν κερδίζαμε “μάχες”, ο Κασσελάκης δεν θα ήταν ούτε μέλος. Το έκτακτο συνέδριο θέσεων μετετράπη σε συνάντηση εσωστρέφειας. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να κατονομάσει τους υπονομευτές οφείλει να απαντήσει αν με τις πράξεις του, δημιούργησε εσωστρέφεια και ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τα εσωκομματικά του προβλήματα, αν προσέβαλε όργανα, στελέχη και εργαζόμενους με τη συμπεριφορά του και αν προχώρησε σε αντικαταστατικές αποφάσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Φάμελλος: «Η πρόταση για εκλογή προέδρου δεν δίνει διέξοδο, θα μας πάει πολλά βήματα πίσω»

Κασσελάκης: «Θα παραμείνω στο κόμμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος – Προτείνω εκλογές στις 10 Μαρτίου με υβριδικό τρόπο»

Όλγα Γεροβασίλη: «Είμαι παρούσα, για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ» – Κασσελάκης: «Σε καλωσορίζω, πάμε στις 10 Μαρτίου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:42