search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Αλέκος Φλαμπουράρης: Θα στηρίξω την Όλγα Γεροβασίλη

25.02.2024 11:17
flabouraris

«Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη», επισήμανε ο Αλέκος Φαλμπουράρης.

»Γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα», πρόσθεσε.

«Απέναντί μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη Δεξιά, κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε» επισήμανε ο κ. Φλαμπουράρης, τονίζοντας ότι «βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι».

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» σημείωσε ο πρώην υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα».

«Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό», σημείωσε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Φλαμπουράρης.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: «Δεν θα σταματήσουμε να συζητάμε με τους αγρότες»

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Πολυμηνυματική η παρέμβαση Τσίπρα – Έπρεπε να παραιτηθεί το Πολιτικό Συμβούλιο μετά την ήττα του Μαΐου

Νίκος Παππάς: «Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές θα σημαίνει ανανέωση της εμπιστοσύνης στον Κασσελάκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58