search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:42
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κοιμάμαι εγώ με το παιδί για να ξεκουραστεί ο άντρας μου» (Video)

25.02.2024 19:10
maleskou

Για την εννέα μηνών κόρη της και το πόσο έχει αλλάξει την ζωή της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή της ενώ αποκάλυψε το πως γνωρίστηκαν με το σύντροφο της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες», η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που έχει μια νέα μαμά με τον ύπνο: «Θηλάζουμε ναι, αλλά δεν κοιμόμαστε τόσο. Δεν μπορώ να πω ότι το κομμάτι του ύπνου θα λυθεί άμεσα, αν και πριν μείνω έγκυος και γνωρίσω το κομμάτι της μητρότητας “Έλεγα εντάξει, θα το βρούμε”. Δεν είναι έτσι, έχω ξεχάσει πώς είναι να κοιμάσαι σερί και βαθιά. Οτιδήποτε και να ακούσω, είμαι αλέρτ για τη μικρή».

Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς συμμετέχει. Αν και λείπει για ώρες λόγω της δουλειάς του, όταν και εφόσον χρειάζεται να απουσιάζω εγώ, είναι εκεί. Άλλωστε δεν έχουμε βοήθεια, άρα δεν υπάρχει διαφορετικό σενάριο. Χαίρομαι που ορισμένα ψήγματα κοινωνικής ζωής έχουν επανέλθει, και τα είχα ανάγκη, κοιτάζω φυσικά το ρολόι για να δω μέχρι πού με παίρνει για να επιστρέψω στο σπίτι μας».

Τέλος η παρουσιάστρια εξήγησε τον λόγο για τον οποίο κοιμάται χωριστά από τον σύντροφό της: «Επειδή ξυπνάει πολύ πρωί, τώρα είμαστε σε μία φάση με τη μικρή που κοιμάμαι εγώ μαζί της, κάπως έχουμε χωρίσει τους χώρους μας, και το λέω δυστυχώς. Όμως υπερτερεί να έχει δύναμη, και να μην ξυπνάει επειδή κλαίει το παιδί. Είναι εκπαιδευτής σκύλων και αθλητής».

Διαβάστε επίσης:

Ντέμη Γεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της – «Εγώ θέλω να πάω στην εκκλησία, να ντυθώ νύφη»

H Γερμανού στηρίζει Καινούργιου στο beef με Μπακοδήμου – «Αφού τα φέρνει, καλά κάνει και τα παίρνει»

Ζαρίφη: «Με στενοχώρησε ο Λιάγκας, δεν ήταν τόσο τραγικό αυτό που κάναμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:39