search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη – Χωρίς ταξί και αεροπλάνα

26.02.2024 07:05
leoforeio new

Μεγάλη ταλαιπωρία αναμένει τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Ο σιδηρόδρομος, θα παραμένει ακινητοποιημένος, όπως επίσης και ο προαστιακός.

Παράλληλα, στην 24ωρη απεργία αναμένεται να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αττικής (γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό και τραμ), με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται τη Δευτέρα.

Όσον αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αττικής, θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 21:00, αφού οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν δύο στάσεις εργασίας στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Ειδικότερα οι εργαζόμενοι των αστικών λεωφορείων της Αττικής θα συμμετέχουν στην απεργία με δύο στάσεις εργασίας. Τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιούνται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα πρέπει να αναμένεται από τις 10:00, ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00.

Την ίδια ώρα, χειρόφρενο για δύο ημέρες θα τραβήξουν και οι αυτοκινητιστές ταξί, καθώς το ΣΑΤΑ έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία για την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

Προσγειωμένα θα μείνουν τα αεροπλάνα

Καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς ελληνικά αεροδρόμια την Τετάρτη καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Εφόσον η απεργία πραγματοποιηθεί, καμία πτήση πλην των απαραίτητων (αεροδιακομιδές κλπ) και των υπερπτήσεων δεν θα εξυπηρετείται.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Σάλος από τις συστάσεις Mητροπολίτη προς τους συγγενείς των θυμάτων να μην μιλάνε για δικαιοσύνη

Άνοιξε το τριώδιο: Με άρωμα Βενετίας το καρναβάλι της Κέρκυρας – Πολύχρωμη γιορτή στο Ναύπλιο (Photos)

Αιτωλοακαρνανία: Αγρότες απέκλεισαν την Ιόνια Οδό με τα τρακτέρ τους – Συγκέντρωση στο Μεσολόγγι τη Δευτέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:39