search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:55
MENU CLOSE

Άρης Καβατζίκης: Όταν έφτασε στα δικαστήρια με τη Μενεγάκη (Videos)

28.02.2024 09:46
kavatzikis-menegaki-new

Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από μικρή ηλικία μίλησε ο Άρης Καβατζίκης, κάνοντας λόγο για μια κατάσταση που πυροδοτεί το στρες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε ότι πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα και συγκεκριμένα, την ψωρίαση, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έφτασε στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω ψωρίαση. Εγώ δεν το δημοσιοποίηση επί τούτου. Είχα διαβάζει μία συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη -αν δεν κάνω λάθος- που είχε μιλήσει για αυτό. Επειδή μιλούσαμε και το σχολιάσαμε, το μοιράστηκα κι εγώ. Επειδή το κουβαλώ από πιτσιρίκι σε πολύ συγκεκριμένα σημεία του σώματος, δηλαδή αγκώνες και γόνατα, νομίζω ότι έχει να κάνει με τη ψυχολογία σου» είπε και πρόσθεσε:

«Μόλις υπάρχει λίγο άγχος και στρες και επιδεινώνεται από αυτό το πράγμα που ζούμε, φουντώνει. Μόλις είσαι ήρεμος και νιώθεις ότι καλμάρεις και οι ρυθμοί πέφτουν, εξαφανίζεται. Και πάλι από την αρχή. Είναι ένα πράγμα που επανέρχεται και φεύγει».

«Πήγα στα δικαστήρια με τη Μενεγάκη»

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για την περίοδο που ήταν διευθυντής στο περιοδικό «HELLO», ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που έφτασε πάει στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Έχω δηλώσει πως η η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Παρόλα αυτά λατρεύω τα περιοδικά. Χωρίς να φταις και να εμπλέκεσαι, ως διευθυντής ξαφνικά βρίσκεται να ντιλάρεις οικονομικά, διάσημα πρόσωπα. Αυτή η δοσολοψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου, οπότε ήταν ζόρι. Δεν υπάρχει πλέον έδαφος για αυτή την κατάσταση, δεν υπάρχει το budget. Το ενδιαφέρον έχει στραφεί αλλού. Την εποχή των paparazzi στην Ελλάδα, υπήρχαν φωτογραφίες που μπορεί να κόστιζαν μέχρι 5.000 ευρώ» είπε και πρόσθεσε:

«Με την Ελένη είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, όταν ήμουν διευθυντής στο HELLO. Είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια της κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Οι φωτογραφίες ήταν από μια κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της από τη δημοσίευση των φωτογραφιών σε μια ιδιωτική στιγμή. Νομίζαμε ότι ήταν γενέθλια μέσα σε ξενοδοχείο, δεν το γνωρίζαμε. Το κέρδισε το δικαστήριο»

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Κίνηση ανθρωπιάς στον Γιώργο Λαμπάτο – Ξέσπασε σε κλάματα ο ηθοποιός

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά: Έχασε και τη μητέρα του 5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα

Τέιλορ Σουίφτ: Η αλλαγή προφοράς της έγινε θέμα μελέτης ακαδημαϊκών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58