search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Ξανά με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

28.02.2024 19:28
H_GH_THS_ELIAS
Screesnhot Mega

Για μία ακόμη φορά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα η «Γη της ελιάς» ώθησε το δείκτη τηλεθέασης της Nielsen στην περιοχή με τα διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Το χθεσινό επεισόδιο κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατ. τηλεθεατές στη συχνότητα του Mega.

Η «Μάγισσα» με τη σειρά της, για μια ακόμη φορά, αποτέλεσε την δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, αν και η απόδοση του χθεσινού επεισοδίου με το τραγικό φινάλε της αρχιυπηρέτριας των Λασκαραίων που κινούσε «νήματα», της Πολυξένης, ήταν ελαφρώς μειωμένη σε σχέση με εκείνη του επεισοδίου της Δευτέρας.

Η εκπομπή «Boomers» (εκ παραδρομής αναφέρεται το «Ράδιο αρβύλα») βρέθηκε στην τρίτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου και το «Ναυάγιο» ήταν ακριβώς  στην ίδια θέση κατάταξης με εκείνη της Δευτέρας. Το ίδιο συνέβη και με τον «Σασμό».

Στην έκτη θέση των τηλεπροτιμήσεων «ανέβηκε» η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» καταγράφοντας απώλειες από τη μία ημέρα στην άλλη, πέρασε στην όγδοη θέση, ενώ το «Survivor» επωφελήθηκε του ανταγωνισμού και από τις καραμπόλες που έγιναν χθες με αποτέλεσμα αν και με ελαφρώς μικρότερη τηλεθέαση από αυτή την Δευτέρας να πλασαριστεί μια θέση πιο πάνω από εκεί που ήταν προχθές.

Στη δεκάδα επέστρεψε το «Masterchef» καταλαμβάνοντας την ένατη θέση και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δήλωσε το «παρόν» αυτή τη φορά από την τελευταία θέση του Top 10.

Διαβάστε επίσης

Αμετακίνητη η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση τηλεθέασης

Mega: Οριακά πρώτο στην κόντρα τηλεθέασης της Δευτέρας με τον ΑΝΤ1

Με διαφορά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega χάρη στην εκπομπή «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15