search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:44
MENU CLOSE

Με διαφορά πρώτο σε τηλεθέαση το Mega χάρη στην εκπομπή «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ»

28.02.2024 17:33
ERXOMAI2-NEW

Καταλύτης για την χθεσινή απόδοση του Mega αποτέλεσε η ειδική θεματική εκπομπή «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ» στη μνήμη των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και έκανε το γύρο του κόσμου πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Παρά το (πολύ) προχωρημένο της ώρας προβολής το ντοκιμαντέρ εκτόξευσε την τηλεθέαση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Και αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα για την τύχη δημοσιογραφικών εκπομπών οι οποίες κάνουν «γερμανικό νούμερο» στα προγράμματα των καναλιών- ιδίως των ιδιωτικών.

Από το διάγραμμα τηλεθέασης του σταθμού φαίνεται πως ήταν το πιο «δυνατό» σημείο του. Ωστόσο έχει σημασία πόσοι ήταν εκείνοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους και είδαν την εκπομπή έως την ολοκλήρωση της.

Για τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών στο σύνολο της ημέρας, έγινε σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και Alpha. Το κανάλι του Αμαρουσίου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με μισή ποσοστιαία μονάδα διαφορά από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Υποχώρηση στην απόδοση του παρουσίασε ο Σκάι σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη ημέρα, ενώ σταθεροποιητική τάση εμφάνισε το Star.

Στην περιοχή του 5,5% κινήθηκε η ΕΡΤ1, λίγο πάνω από το 4% διαμορφώθηκε το μερίδιο του Open, φλερτ με το 3% είχε το Μακεδονία TV και η  ΕΡΤ3, άνευ μπάσκετ χθες,  αλλά με «δυνατό χαρτί» τη μεσημεριανή ελληνική ταινία είδε το μερίδιο της να διαμορφώνεται σχεδόν στο μισό από εκείνο που είχε προχθές.

Διαβάστε επίσης

Αμετακίνητη η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση τηλεθέασης

Mega: Οριακά πρώτο στην κόντρα τηλεθέασης της Δευτέρας με τον ΑΝΤ1

Πρωινάδικα: Πόσο πιο χαμηλά; – Ο Λιάγκας θεωρεί τον Κλεομένη «πρόσωπο των ημερών»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:44