search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:38
MENU CLOSE

Αμετακίνητη η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση τηλεθέασης

27.02.2024 20:29
H_GH_THS_ELIAS

Ανεπηρέαστη από τον ανταγωνισμό η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν και χθες το πρόγραμμα που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο της Δευτέρας.

Δεύτερη επιλογή ήταν το επεισόδιο της σειράς «Η μάγισσα» η οποία σε σύγκριση με τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, ανέβασε την απόδοση της .

Τρίτο σε δημοφιλία πρόγραμμα ήταν η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και τέταρτο διακρίθηκε το «Ναυάγιο».

Στην πέμπτη θέση των τηλεπροτιμήσεων βρέθηκε ο «Σασμός» με την «ανάσα» του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» στην πλάτη του.

Ο «Παράδεισος των κυριών», που μεταδίδεται  απέναντι από την «Ράδιο αρβύλα», πλασαρίστηκε στην έβδομη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen, και το ριάλιτι «Survivor» με τους 646.000 τηλεθεατές  που το επέλεξαν έφθασε στην όγδοη θέση της κλίμακας με τα δέκα «καλύτερα» της ημέρας. Στη δεκάδα και το δίδυμο «Mega γεγονότα» και «The chase».

Διαβάστε επίσης:

Mega: Οριακά πρώτο στην κόντρα τηλεθέασης της Δευτέρας με τον ΑΝΤ1

Δημοσιογραφικές Ενώσεις: 4ωρη στάση εργασίας στις 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη

Αποσαφηνίσεις με αφορμή την αυριανή 24ωρη απεργία δημοσιογράφων στην Cosmote TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06