search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Πρωινάδικα: Πόσο πιο χαμηλά; – Ο Λιάγκας θεωρεί τον Κλεομένη «πρόσωπο των ημερών»

28.02.2024 09:46
liagkas-new

Η αμετροέπεια και η ομφαλοσκόπηση είναι τουλάχιστον δύο στοιχεία που διακρίνουν την εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1.

Με πρόσχημα την ενημέρωση και την επικαιρότητα, όπως τις αντιλαμβάνονται στο πρωινάδικο του σταθμού, επιβάλλονται θέματα που στοχεύουν στα χαμηλότερα των ενστίκτων του ανθρώπου και η εκπομπή με αγκυρώσεις στην ξεπερασμένη τηλεοπτική σχολή του ’90, ξεχειλίζει τοξικότητα.

Σε ένα από τα κρεσέντα του ο παρουσιαστής της εκπομπής ασχολήθηκε με τον ρασοφόρο Κλεομένη Κεφαλά– αυτοπροσδιορίζεται ως «πατέρας Κλεομένης»- για να κάνει θέμα σύμφωνα με τις επιταγές του, στοχεύοντας στην πρόκληση και την ίντριγκα.

Για να αιτιολογηθεί η επιλογή της εκπομπής ο παρουσιαστής «σέρβιρε» στους τηλεθεατές τον ρασοφόρο Youtuber με τις ακραίες αντιλήψεις ως «πρόσωπο των ημερών».

Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο- εν προκειμένω τον «πατερα» Κλεομένη – και το αποτέλεσμα του μικρού τηλεοπτικού Βατερλό παρουσιαστή και εκπομπής έγινε viral.

Διαβάστε επίσης

Αμετακίνητη η «Γη της ελιάς» από την πρώτη θέση τηλεθέασης

Mega: Οριακά πρώτο στην κόντρα τηλεθέασης της Δευτέρας με τον ΑΝΤ1

Δημοσιογραφικές Ενώσεις: 4ωρη στάση εργασίας στις 28 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:46