search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:58
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος για τη σπουδή να σβηστούν τα ονόματα των θυμάτων στο έγκλημα των Τεμπών: «Αυτό που δεν μπορεί να σβήσει είναι η ντροπή και η ενοχή της κυβέρνησης» (video)

29.02.2024 15:01
iliopoulos_2902_1460-820_new

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, προχώρησε σε παρέμβαση στο Κοινοβούλιο, σχετικά με τη σπουδή να σβηστούν τα ονόματα των 57 νεκρών στο έγκλημα των Τεμπών μπροστά από τη Βουλή.

«Χθες σε μία πράξη μνήμης και αντίστασης τα ονόματα των 57 δολοφονημένων στο έγκλημα των Τεμπών, γράφτηκαν με κόκκινο χρώμα στον χώρο μπροστά από την Βουλή.  

Δεν αντέξατε ούτε λίγες ώρες. Με εντολή του Φρούραρχου της Βουλής συνεργία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησαν τα ονόματα.  

Η κυβέρνηση να ξέρει καλά ότι τα ονόματα αυτά θα γραφτούν ξανά και ξανά. Θα γραφτούν ξανά γιατί έχουν χαραχτεί στην συλλογική μνήμη, όσο και να δίνετε εντολές να σβήνονται.  

Αυτό το οποίο δεν μπορεί να σβήσει είναι η ντροπή και η ενοχή της κυβέρνησης, τόσο για το έγκλημα όσο και για την προσπάθεια συγκάλυψης».

Διαβάστε επίσης:

Στα δύο οι φορείς για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων

Δώρα Αυγέρη: Είναι πολλά τα «κατηγορώ» σε βάρος της κυβέρνησης για το έγκλημα των Τεμπών

Βουλή – Τέμπη: Η αντιπολίτευση επιμένει και ζητά κλήση νέων σημαντικών μαρτύρων – Το αποκλείει η Νέα Δημοκρατία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:55