search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:32
MENU CLOSE

Νορβηγία: Ελικόπτερο έπεσε στη θάλασσα, διασώθηκαν οι έξι επιβαίνοντες

29.02.2024 06:48
helicopter new

Ελικόπτερο με έξι επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, κοντά στο νησί Σότρα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις νορβηγικές αρχές.

Περίπου 50 λεπτά μετά την πτώση του ελικοπτέρου, συνεργεία διάσωσης εντόπισαν και περισυνέλεξαν τους έξι επιβαίνοντες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-92 ανήκε στην εταιρεία Bristow, η οποία μεταφέρει προσωπικό από και προς υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Stavanger Aftonblad.

Το 2016 ένα ελικόπτερο Airbus Super Puma είχε συντριβεί περίπου στην ίδια περιοχή, παρασύροντας στον θάνατο τους 13 επιβαίνοντες σε αυτό.

Διαβάστε επίσης

57 κεριά στα Τίρανα για τα θύματα των Τεμπών

Μπασάρ Μουράντ: Ο Παλαιστίνιος τραγουδιστής που φιλοδοξεί να πάρει μέρος στη Eurovision – «Μας αποκλείουν από κάθε πλατφόρμα»

Σάλος με τον Μπάιντεν: Μιλούσε για εκεχειρία στη Γάζα τρώγοντας… παγωτό χωνάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:31