ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 10:11
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Φετφάς για τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ από τον παράνομο μουφτή για τη θετική ψήφο στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

02.03.2024 13:50

Φετφάς για τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ αναγνώστηκε από τους ιμάμηδες σε όλα τα τζαμιά της Θράκης, δίκην θρησκευτικής «τιμωρίας», για τη θετική ψήφο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ιλχάν Αχμέτ, στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων», επισημαίνει.

«Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος», καταλήγει.

Το επιτίμιο (φετφάς) αναγνώστηκε από τους ιμάμηδες σε όλα τα τζαμιά της Θρακης δίκην θρησκευτικής «τιμωρίας» για τη θετική ψήφο του βουλευτή στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα Αρχιμανδρίτης έδιωξε τον Παύλο Χρηστίδη γιατί ψήφισε το γάμο ομοφύλων, στοχοποιώντας την οικογένειά του.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Ευρωκλογές: Το topontiki.gr στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών – Το στοίχημα και οι προκλήσεις (Photos) 

Αργεντινή: Το κλείσιμο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Μιλέι

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 10:10
Exit mobile version