search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:42
MENU CLOSE

Σορός στον Αλφειό: Το DNA «απαντάει» για τον 45χρονο που αγνοείται

02.03.2024 10:45
ILEIA_EREYNES

Στον άτυχο 45χρονο που αγνοείται εδώ και 45 ημέρες από το Πλουτοχώρι Ηλείας φαίνεται πως ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο φράγμα του Αλφειού. Ωστόσο, οι τελικές απαντήσεις θα δοθούν με την εξέταση DNA.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, τα οριστικά αποτελέσματα DNA που ελήφθησαν από τη σορό που βρέθηκε στον Αλφειό εικάζεται ότι θα επιβεβαιώσουν πως η σορός ανήκει στον Νίκο Αναστόπουλο, ο οποίος πριν από 45 μέρες παρασύρθηκε μαζί με τη σύντροφό του από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλεία

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση, προέκυψε πως τα χαρακτηριστικά της σορού ήταν μη αναγνωρίσιμα. Αιτία θανάτου ο πνιγμός σε γλυκό νερό, με τους πνεύμονες του άτυχου άνδρα να είναι γεμάτοι από νερό και λάσπη.

Σε ό,τι αφορά το διάστημα που είναι νεκρός, από την νεκροψία προκύπτει πως ο θάνατός του έχει επέλθει 6 με 7 εβδομάδες περίπου, διάστημα το οποίο ταυτίζεται με αυτό των 45 ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς – Χωρίς κίνδυνο στη ΜΕΘ η 22χρονη (Videos)

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και… αφρικάνικη σκόνη

Ιερώνυμος για γάμο ομοφύλων: «Θα τοποθετηθεί η Ιερά Σύνοδος την ερχόμενη εβδομάδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58