search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:24
MENU CLOSE

Ιερώνυμος για γάμο ομοφύλων: «Θα τοποθετηθεί η Ιερά Σύνοδος την ερχόμενη εβδομάδα»

01.03.2024 23:55
ieronymos 6543- new

Με την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στο γάμο, που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια θα ασχοληθεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, όπως προανήγγειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Είναι ένα θέμα για το οποίο θα τοποθετηθούμε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, 5 Μαρτίου, και θα αποφασίσουμε από κοινού», δήλωσε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις σκέψεις της Εκκλησίας μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου έγιναν μετά την τέλεση του πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Κυνηγού, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως πώς θα αντιδράσει η επίσημη εκκλησία στο αντάρτικο ιεραρχών να επιτίθενται κατά βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Θύμα ξυλοδαρμού 35χρονη – Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του συντρόφου της

Hellenic Train για τους καπνούς στον προαστιακό από Θεσσαλονίκη για Λάρισα: Παραδέχεται το πρόβλημα, κόλλησαν τα φρένα του συρμού

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει άνδρα να τοποθετεί βόμβα σε τράπεζα στα Πετράλωνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58