search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Δούκα για Κιμούλη: «Υπάρχει μια πρώτη ηθική δικαίωση – Υπήρχαν φωνές που μου έλεγαν να κάνω πίσω»

03.03.2024 11:33
kimoulis_zeta_douka

Για την απόφαση του δικαστηρίου, που απέρριψε την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ και των τριών μελών του πειθαρχικού συμβουλίου, μίλησε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η ηθοποιός έκανε λόγο για ηθική δικαίωση και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε.

«Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Υπάρχει μια πρώτη νομική και ηθική δικαίωση. Έχω την πεποίθηση ότι η οριστική δικαίωση δεν θα αργήσει», ανέφερε.

«Ήταν μία απόφαση που σκέφτηκα καλά πριν πάρω αλλά ποτέ δεν ήμουν σε θέση να φανταστώ πόσο μεγάλο κόστος προσωπικό θα είχε. Κόστος σε όλα τα επίπεδα. Κόστος ψυχολογικό, οικονομικό και επαγγελματικό. Μου άλλαξε τελείως τη ζωή».

«Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή»

«Όταν ένας άνθρωπος έχει πάρει μία τέτοια απόφαση και έχει βγει μπροστά να μιλήσει για κάποια θέματα πάρα πολύ κόσμο τον βρίσκει και απέναντί του. Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Ακόμη και στις πολύ δύσκολες στιγμές που ένιωσα ότι και οι δυνάμεις μου και το κουράγιο μου θα με εγκαταλείψουν. Όχι μόνο από τον δικαστικό αγώνα αλλά και από τη στάση κάποιων ανθρώπων – και δικών μου ανθρώπων», πρόσθεσε.

»Από ανθρώπους που ήξεραν και την ιστορία και τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Δεν έχω μετανιώσει αλλά άξιζε και με το παραπάνω διότι βλέποντας τον κόσμο πλέον να μιλάει πιο ανοιχτά και ότι το κλίμα να είναι ευνοϊκότερο να ακουστούν φωνές των θυμάτων κακοποίησης πάσης φύσεως».

«Υπήρξαν φωνές τόσο από το στενό φιλικό μου κύκλο όσο και από τον επαγγελματικό που μου είπαν να κάνω πίσω» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Μουρατίδης: «Όταν πέθανε η αδελφή μου, έβγαινα στον δρόμο και όποιον έβλεπα μπροστά μου τον σταματούσα» (Video)

Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση μου με τα παιδιά μου»

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λαζόπουλου για Καινούργιου: «Δεν μιλάμε για σάτιρα – Εγώ δεν γέλασα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09