search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λαζόπουλου για Καινούργιου: «Δεν μιλάμε για σάτιρα – Εγώ δεν γέλασα»

02.03.2024 17:18
lazopoulos_xristidou

Tο αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου για την Κατερίνα Καινούργιου και τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από την προσωπική της ζωή αποδοκίμασε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Δεν ξέρω… εμένα αυτό με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα», ανέφερε αρχικά παρουσιάστρια του Mega.

«Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτό το θέμα, τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, όλα αυτά, δείχνει ότι τα απαξιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της», συνέχισε.

«Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις;  Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… εδώ έχω μπερδευτεί. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;», επισήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

«Κάντε σεξ σε αεροπλάνο» – Viral η συνέντευξη της Κριστίνα Αγκιλέρα στην Ντρου Μπάριμορ

Βάσια Τριφύλλη κατά μητροπολίτη Σεραφείμ: «Α είναι πολύ μ@@@κας – Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου»

Ιωάννα Τούνη: Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09