search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:37
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη κατά μητροπολίτη Σεραφείμ: «Α είναι πολύ μ@@@κας – Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου»

02.03.2024 16:35
vasia_tryfilli_serafeim

Για τα ξεσπάσματα του Γιώργου Νταλάρα, για το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, την υιοθεσία της κόρης της και τον σπουδαίο Ηλία Λογοθέτη μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Δεν το πιστεύω ότι ο Νταλάρας είχε αυτή τη συμπεριφορά. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι οι δημοσιογράφοι, τον έχουμε λατρέψει, τον κρατάγαμε όλοι στον αφρό. Ο Γιώργος Νταλάρας διεκδικεί την ποιότητα μόνο για πάρτη του, συν του ότι είναι καβαλημένος και πιστεύει ότι μόνο αυτός είναι και κανένας άλλος», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε και για την υιοθεσία της κόρης της. «Όταν υιοθέτησα τη Βερόνικα άκουσα πολλά. Αλλά τι να πούνε ότι είμαι ομοφυλόφιλη και λεσβία;», ανέφερε.

«Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που βρήκα το παιδί μου που δεν το έκανα εγώ και το έκανε μια καλή γυναίκα στη Ρουμανία που δεν ασχολήθηκα ποτέ με όλα αυτά», πρόσθεσε, και ανέφερε για όλα «τα δεν μπορεί» που δεν έχει ακούσει. «Δεν έγινε υιοθεσία. Την πήρα έτσι», είπε.

«Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση»

«Α είναι πολύ μα…κας. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;», σε ερώτηση για τον μητροπολίτη Σεραφείμ και την απαγόρευση εισόδου στην εκκλησία που έθεσε σε όσους βουλευτές υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της», επισήμανε, τονίζοντας ότι γνωρίζει ιερείς που είναι «μόνο ομοφυλόφιλοι».

«Γνωρίζω και άλλους που είναι και παντρεμένοι και με παιδιά και ομοφυλόφιλοι», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου (Video)

Νίκος Συρίγος: «Έχει δίκιο ο κύριος Βορίδης είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο να σε πεθαίνει εκείνη» (Video)

Σοφία Βόσσου: «Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς – Ας το σεβαστούμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35