search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:23
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη: Πήρα χόνδρο από το πλευρό μου για να φτιάξω τη μύτη μου (Video)

02.03.2024 15:23
TOUNI-12-NEW

Λεπτομέρειες για την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη έδωσε η Ιωάννα Τούνη με βίντεο στο TikTοk.

Με μώλωπες και πρησμένα μάτια, η instagrammer είπε στο διαδικτυακό κοινό της πως στην επέμβαση της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που επιθυμεί.

«Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη», ανέφερε αρχικά.

Στο τέλος του κλιπ, η Ιωάννα Τούνη είπε στους διαδικτυακούς της ακολούθους: «Πιστεύω θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, θα το δούμε μαζί».

Οι περισσότεροι της ευχήθηκαν «καλή ανάρρωση», ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που τη σχολίασαν αρνητικά για το γεγονός ότι έκανε χειρουργείο για αισθητικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος: «Έχει δίκιο ο κύριος Βορίδης είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα και άλλο να σε πεθαίνει εκείνη» (Video)

Σοφία Βόσσου: «Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς – Ας το σεβαστούμε»

Σούπερ Κική: «Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα» – «Απαντά» στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με το μήνυμα που του έστειλε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:23