search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:17
MENU CLOSE

Σούπερ Κική: «Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα» – «Απαντά» στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με το μήνυμα που του έστειλε

02.03.2024 12:48
super_kiki_mavrikiou_zisi

Το μήνυμα που έστειλε στον Μαυρίκιο Μαυρικίου δημοσίευσε στα stories της στο Instagram η Super Κική μετά τη δήλωσή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της influencer, υποστηρίζοντας πως εκείνη του είχε στείλει ένα μήνυμα στο οποίο λίγο πολύ τον απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει πράγματα που τον εκθέτουν.

«Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθει και ο κόσμος»

«Μαυρίκιε θα σου απαντήσω. Όχι βέβαια με τον τρόπο που περιμένεις εσύ. Αλλά θα σου απαντήσω και πίστεψέ με όσες ευλογίες και όσα χειριστικά πράγματα και να πεις δεν θα πετύχεις αυτό που θες. Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα και μη σκας, θα το μάθει και ο κόσμος. Με το καλό το μωράκι ΣΟΥ», έγραψε το μήνυμα που έστειλε η Super Κική στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Super Κική αναδημοσίευσε βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση από το gender reveal που έκαναν, με έναν μορφασμό.

Ο μορφασμός ενόχλησε τον Μαυρίκιου Μαυρικίο, που ξέσπασε σε βάρος της. Η Super Κική του απάντησε μέσα από το κανάλι της στο youtube και εκείνος γνωστοποίησε στην εκπομπή του ALPHA πως θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης:

Φαν του Μπραντ Πιτ ο Χαβιέ Μαρδέμ: «Είναι 60 ετών και δεν μπορείς να το πιστέψεις»

Μίνως Μάτσας: «Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου»

Ισπανία: Στα πρόθυρα διαζυγίου ο βασιλιάς Φελίπε και η Λετίθια, μετά το όργιο φημών για την απιστία της βασίλισσας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10