search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Σοφία Βόσσου: «Η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς – Ας το σεβαστούμε»

02.03.2024 14:30
dimakis_manou

Για τη Μαρία Σάττι, τα κακώς κείμενα του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και για τον πρόσφατο χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη μίλησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Αρχικά η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα του καλλιτεχνικού χώρου. «Πάντα υπήρχαν φίρμες. Ένα νέο παιδί που βγαίνει και θέλει να πορευτεί στον χώρο της μουσικής, όταν περιστοιχίζεται από ανίδεους που το παίζουν φίρμες, τι μαθήματα θα πάρει;», επισήμανε.

Η Σοφία Βόσσου εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη φετινή Eurovision ενώ αποκάλυψε και ποιον άλλο καλλιτέχνη θα ήθελε να δει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Θέλω να δω και τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Eurovisionστο στο πιάνο να πει μια τραγουδάρα και να την απογειώσει», είπε.

«Όσο τον είχες είναι καλός, όταν χωρίσατε ξεφτίλα;»

Μιλώντας για τη στενή σχέση που έχει διατηρήσει με τον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο, η Σοφία Βόσσου ανέφερε: «Με όλες μου τις σχέσεις είμαι έτσι γιατί με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα. Γιατί είναι δύσκολο να κρατήσεις φιλία με πρώην σου; Με έναν άνθρωπο που μοιράστηκες το σώμα και την ψυχή σου είναι δύσκολο; Όσο τον είχες είναι καλός, όταν χωρίσατε ξεφτίλα; Και τι τον είχες;».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, από τον Βασίλη Δημάκη.

«Η κόρη μου δεν είπε κάτι για τον χωρισμό. Την ημέρα των γενεθλίων της ο βασίλης μέσα από τον δικό του πόνο θεώρησε ότι πρέπει να ξεσπάσει από το Facebook. Τον κατανοώ και τον Βασίλη. Εγώ θέλω να είναι καλά και οι δυο. Όταν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί δεν σημαίνει ότι ο ένας είναι καλός ο άλλος κακός. Έζησαν μία μεγάλη αγάπη και αυτό δεν μπορεί να το διαρρήξει κανείς, αυτοί ξέρουν, οι δυο τους, ας το σεβαστούμε αυτό», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ Κική: «Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έκανα» – «Απαντά» στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με το μήνυμα που του έστειλε

Φαν του Μπραντ Πιτ ο Χαβιέ Μαρδέμ: «Είναι 60 ετών και δεν μπορείς να το πιστέψεις»

Μίνως Μάτσας: «Είναι ένα σοκ η ξαφνική δημοσιοποίηση της ζωής μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:34