search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Στην Αρμενία ο Νίκος Δένδιας για συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία

04.03.2024 07:47
dendias new

Στην Αρμενία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα (4/4), ο Νίκος Δένδιας, μετά από πρόσκληση του Αρμένιου ομολόγου του Σουρέν Παπικιάν.

Κατά τη μεταξύ τους συνάντηση, θα συζητηθούν θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας, όπως και οι εξελίξεις σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα στον τομέα της Ασφάλειας και Άμυνας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ενώ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Αραράτ Μιρζογιάν. Τέλος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Αρμενικής Γενοκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση των δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας είναι η δεύτερη η οποία λαμβάνει χώρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση των κ.κ. Δένδια και Παπικιάν στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Μη κρατικά ΑΕΙ: Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη «μητέρα όλων των μαχών» στη Βουλή

Αλέξης Τσίπρας: Πετά «βαρίδια», φρεσκάρει το πολιτικό του προφίλ και ετοιμάζεται για το μετεκλογικό σκηνικό

Κυβέρνηση: ο φόβος του Βελόπουλου στις ευρωεκλογές και το διακύβευμα της αστάθειας αν χαθεί το 30% 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21