search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:25
MENU CLOSE

«Ξύπνησε» ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

04.03.2024 13:34
mavromatis

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γνωστό αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη. Σήμερα (4/3) το πρωί, μετά από 16 ημέρες σε τεχνητή νάρκωση, οι θεράποντες γιατροί κατάφεραν να τον «ξυπνήσουν» και ο 83χρονος ασθενής δείχνει να έχει καλή επαφή με το περιβάλλον του.

Ο κ. Μαυρομμάτης αναπνέει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια οξυγόνου, οπότε οι γιατροί εκτιμούν εάν συνεχίσει να έχει καλή κλινική εικόνα, σύντομα θα του αφαιρέσουν και την τραχειοστομία, στην οποία είχε υποβληθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα και για τη σύζυγός του, την 80χρονη ηθοποιό Ρένα Βενιέρη η οποία έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε υποστεί εγκαύματα σε όλο το σώμα, μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή 18 Φεβρουάριου στο διαμερίσματος στο Κολωνάκι.

Η σύζυγος του κυρίου Μαυρομμάτη υπέστη θερμικά εγκαύματα βαθέως, μικτού και ολικού πάχους στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα άνω και κάτω άκρα και στο σώμα, συνολικής επιφάνειας 40% και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος.

Ο κ. Μαυρομμάτης έχει εγκαύματα στα κάτω άκρα, στο κεφάλι, στο αριστερό χέρι, συνολικής έκτασης 18%.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη (videos)

Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης για τον πρώτο γάμο ομοφύλων: «Όλοι τον αγκάλιασαν με ευαισθησία» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42