search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:28
MENU CLOSE

Τεντόγλου: «Αυτό το μετάλλιο είναι “σάπιο” – Θα πάρω εκδίκηση από τον Καραλή το καλοκαίρι» (photos/videos)

05.03.2024 11:39
tentoglou_0503_1460-820_new

Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα ο αθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, έχοντας στις αποσκευές του το δέκατο μετάλλιο της καριέρας του, το χρυσό που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Παρά το περασμένο της ώρας, αφού το αεροπλάνο από Φρανκφούρτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Τεντόγλου είχε την υπομονή και τη διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να χαιρετίσει όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ’ αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά στο μετάλλιο και την… κόντρα του με τον Καραλή προσέθεσε:

«Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι “σάπιο” μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια. Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ’ αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτό τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Από την πλευρά του, κατά την άφιξή του, ο Εμμανουήλ Καραλής είπε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Διαβάστε επίσης:

F1: Yπό έρευνα o πρόεδρος της FIA για «στήσιμο» αγώνα

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό – Η σχέση της με τον Παναθηναϊκό, η προσφορά της στην Εθνική και οι αμέτρητες διακρίσεις (Photos/Videos)

Super League: Με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Άρης ξεκινούν τα playoffs – Αναλυτικά το πρόγραμμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44