search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Χαϊδάρι: Ελεύθερος με όρους ο 22χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να αρπάξει 16χρονη

06.03.2024 15:18
astynomia new

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής μιας 16χρονης στην περιοχή του Χαϊδαρίου, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν είναι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, καθώς και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της 16χρονης καταγγέλλουσας.

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος

Ο 22χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπάθησε να αρπάξει την κοπέλα και ότι το μόνο που έκανε ήταν να της ζητήσει βοήθεια καθώς, όπως είπε, είχε χαθεί στη περιοχή, ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι του από την Ελευσίνα όπου βρισκόταν για έξοδο με τους φίλους του. Προς υποστήριξή του, μάλιστα, επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου» φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος και ανέφερε ότι ζήτησε οδηγίες στην 16χρονη: «Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο 22χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «μικροεκδορά» και “ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλώντος αμβλέος οργάνου».

Νωρίτερα, ως μάρτυρας υπεράσπισης του 22χρονου είχε καταθέσει στον ανακριτή ο πατέρας του.

Διαβάστε επίσης:

Εκκλησία: Η ιεραρχία αποτιμά το ρίσκο με τον αποκλεισμό της Πολιτείας από την Κυριακή της Ορθοδοξίας – Ο φόβος του διαχωρισμού    

Στα «κάγκελα» οι ξενοδόχοι για το νομοσχέδιο Μενδώνη – «Μήπως από το Υπουργείο θα μας δώσουν και λίστα με ελληνικά τραγούδια;»

Δήμος Μούτσης: Τα μεγάλα τραγούδια που τον έκαναν ξεχωριστό (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:44