search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος που βίαζε την θετή του κόρη – Βιντεοσκοπούσε την κακοποίησή της και την απειλούσε με δημοσίευση

06.03.2024 21:10
viasmos 765- new

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Αλβανού υπηκόου στην Αίγινα που κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με την θετή ανήλικη κόρη του μεταξύ άλλων προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 36χρονος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 στην ανήλικη κόρη της 50χρονης συντρόφου του, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, η οποία συνελήφθη και αυτή, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό φέρεται να κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον, παθούσα σε κοινωνική λειτουργό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι ο 36χρονος, αφού βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, την απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1505 γραμμ. κάνναβης,
  • Αεροβόλο πιστόλι,
  • 4 μαχαίρια,
  • Το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • τρίφτης και
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΕΡΦΑ για ναυάγιο στην Πύλο: Συλλαλητήριο στις 16 Μαρτίου κόντρα στην συγκάλυψη του εγκλήματος

Κτηματομεσιτική εταιρεία για σπίτι Κασσελάκη στο Κολωνάκι: «Επωλήθη» – Οι φωτογραφίες και τα συγχαρητήρια στον σύμβουλο ακινήτων

Τα ράσα πάνε στα μπουζούκια: Με…Βανδή, Σαμπάνη στο «Βοτανικό» μουσική εκδήλωση… ενορίας στο Μεταξουργείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04