search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:26
MENU CLOSE

ΚΕΕΡΦΑ για ναυάγιο στην Πύλο: Συλλαλητήριο στις 16 Μαρτίου κόντρα στην συγκάλυψη του εγκλήματος

06.03.2024 19:39
navagio_pilos_2006_1460-820_new

Συλλαλητήριο για το ναυάγιο στην Πύλο στο οποίο πνίγηκαν δεκάδες άνθρωποι με τις ευθύνες και τα ερωτηματικά της κυβέρνησης να παραμένουν αναπάντητα διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ στις 16 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού. Η κίνηση τονίζει ότι ο στόχος είναι να σταλεί ένα μήνυμα στον κόσμο και να γίνουν κινητοποιήσεις ώστε να μπορέσει να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα.

Η κίνηση ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Το έγκλημα στην Πύλο με 600 πνιγμένους πρόσφυγες, το έγκλημα στην Δαδιά με 27 καμένους είναι συνέχεια του εγκλήματος στα Τέμπη. Να μην αφήσουμε την συγκάλυψη τους να γίνει ώθηση στην κυβέρνηση για νέες δολοφονίες στα σύνορα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βήμα βήμα όλοι μαζί να κάνουμε το συλλαλητήριο στις 16 Μάρτη ποτάμι οργής για το έγκλημα της κυβέρνησης στη Πύλο και τη Δαδιά, όπως και στα Τέμπη! Εργαζόμενοι/ες, καταληψίες στα ΑΕΙ, μετανάστες/τριες, αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, ώρα να δράσουμε μαζί!

Προχωράμε δυνατά για να φέρουμε μαζικά κόσμο στο συλλαλητήριο κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 16 Μάρτη στην Ομόνοια 3μμ.

Το έγκλημα στην Πύλο με 600 πνιγμένους πρόσφυγες, το έγκλημα στην Δαδιά με 27 καμένους είναι συνέχεια του εγκλήματος στα Τέμπη. Να μην αφήσουμε την συγκάλυψη τους να γίνει ώθηση στην κυβέρνηση για νέες δολοφονίες στα σύνορα! Οι ζωές των προσφύγων μετράνε!

Με την αφίσα με την εικόνα του πλοιάριου της Πύλου και την προκήρυξη πάμε να καλέσουμε όλους και όλες! Μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΚΕΕΡΦΑ, Αιόλου 47, 5ος.
Ελάτε να στείλουμε μαζί αυτό το μήνυμα:

*Την Παρασκευή 8 Μάρτη στην απεργία των συνδικάτων για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας και την πανελλαδική κινητοποίηση των καταλήψεων για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά ΑΕΙ, να φτιάξουμε δύο μεγάλες ομάδες για να μοιράσουμε μαζικά την προκήρυξη.

*Το Σάββατο 9/3 βγαίνομε σε πλατείες και σταθμούς μετρο-ΗΣΑΠ το πρωί

  • Δευτέρα 11/3-Πέμπτη 14/3 πάμε στα πανεπιστήμια στις συνελεύσεις και σε εκδηλώσεις για το ναυάγιο της Πύλου
  • Σε κάθε εργασιακό χώρο μοιράζουμε προκηρύξεις, κολλάμε αφίσες. Βάζουμε ψηφίσματα στα σωματεία μας!

Επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή για προμηθευτείτε αφίσες προκηρύξεις και σχέδιο ψηφίσματος για συνελεύσεις και ΔΣ σωματείων. Τηλ.6970415262, 2103232871, email [email protected]

Σας ζητάμε να ενισχύσετε οικονομικά ακόμη και με 1 ευρώ κάνοντας κατάθεση στο λογαριασμό της ΚΕΕΡΦΑ IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 για να μεταφέρουμε με πούλμαν τους επιβιώσαντες του ναυαγίου στην κινητοποίηση και να συνεχίσουμε την καμπάνια για δικαιοσύνη για τα θύματα του ναυαγίου της Πύλου.

Διαβάστε επίσης:

Κτηματομεσιτική εταιρεία για σπίτι Κασσελάκη στο Κολωνάκι: «Επωλήθη» – Οι φωτογραφίες και τα συγχαρητήρια στον σύμβουλο ακινήτων

Τα ράσα πάνε στα μπουζούκια: Με…Βανδή, Σαμπάνη στο «Βοτανικό» μουσική εκδήλωση… ενορίας στο Μεταξουργείο

Δίκτυο 56 εταιριών security «έκλεψαν» ΦΠΑ ύψους 14 εκατ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:25