search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:36
MENU CLOSE

Φρέντι Μπελέρης: «Δεν περίμενα ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία – Ο Ράμα ελέγχει τη δικαιοσύνη»

06.03.2024 19:57
beleris-new

Ο Φρέντι Μπελέρης μιλησε μετά την απόφαση που τον έκρινε ένοχο για απόπειρα εξαγοράς ψήφων και καταδικάστηκε σε ποινή διετούς κάθειρξης, λέγοντας πως «η δίκη του ήταν μια παρωδία».

«Δεν περίμενα όμως ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία, χωρίς κανένα στοιχείο και δεν περίμενα ότι οι δικαστές στο τέλος δεν έβαλαν καν τη λογική να ξεφύγουν από λειτουργήματός και να είναι το μακρύ χέρι της εξουσίας» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμμάρας έστρεψε γι’ ακόμη μια φορά τα βέλη του κατά του Έντι Ράμα λέγοντας ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης.

«Ο Αλβανός πρωθυπουργός και με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας από την αρχή αυτής της υπόθεσης έδειξε την στάση του. Εγώ πιστεύω αυτό, είναι άδικο  για την Αλβανία. Η Ελλάδα πίεσε όσο μπορούσε ο κύριος Ράμα είναι κύριος της χώρας του και ελέγχει την δικαιοσύνη, ελέγχει όλους τους θεσμούς. Στην Αλβανία υπάρχει μία υβριδική δημοκρατία» αναφέρει ακόμη.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

«Ευχαριστώ» Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη για τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας

Στα άκρα οι σχέσεις Νετανιάχου-Γκαντς – Η εντολή στη βρετανική πρεσβεία και η αποχώρηση από το Πολεμικό Συμβούλιο

Ομαδικός τάφος με πάνω από 1.000 σκελετούς βρέθηκε στη Γερμανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32