search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32
MENU CLOSE

Στηρίζει Κουτσούμπα η Παπαρήγα για sugar daddies: Υποκριτές όσοι προσπαθούν να κρύψουν την πραγματικότητα

08.03.2024 13:18
Untitled design

Δήλωση – απάντηση στην υφυπουργό παιδείας Ζέτα Μακρή η οποία την «μνημόνευσε» στη Βουλή,  δημοσίευσε η τέως γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κουτσούμπα περί sugar daddies.

Σημειώνεται ότι η υφυπουργός Παιδείας εγκαλώντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα αναφέρθηκε στην πολύπειρη πολιτικό, λέγωντας: «Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα έλεγε και δεν θα επέμενε ποτέ σε κάτι τέτοιο».

«Υποκρισία» απαντά η Παπαρήγα:

Στην απάντησή της, η Αλέκα Παπαρήγα επαναλαμβάνει την θέση του ΚΚΕ ότι ο Κουτσούμπας περιέγραψε μία πραγματικότητα, την οποία όσοι προσπαθούν να κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι υποκριτές.

Το ΚΚΕ, ανεξάρτητα ποιος είναι Γενικός Γραμματέας, έχει διαχρονικά καταγγείλει τα δίκτυα τα οποία είτε παράνομα είτε “νόμιμα” με επωνυμία και ΑΦΜ, επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν και να εκπορνεύσουν νέες γυναίκες και άνδρες.

Το ότι η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ συνδέθηκε με το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς εδώ και χρόνια σε διάφορες χώρες του κόσμου ολόκληρες εταιρείες με αντίστοιχες πλατφόρμες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν φοιτήτριες και φοιτητές που προσπαθούν να αποπληρώσουν τα δάνεια για τις σπουδές τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα κι όσοι προσπαθούν να την κρύψουν κάτω από το χαλί, είναι το λιγότερο υποκριτές!

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Η ΝΔ στήνει αντισυνταγματική μπίζνα με πανεπιστήμια «σούπερ μάρκετ» – Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Άκης Τσελέντης: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΙΚΗ ο σεισμολόγος

Απ’ την Οδησσό στη Νέα Υόρκη; Η τοποθέτηση της χώρας στην σκακιέρα και η προσωπική ατζέντα του πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32