search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:12
MENU CLOSE

Απτόητος ο Κουτσούμπας: Επιμένει για τους «sugar daddies» με… φωτογραφίες στη Βουλή

08.03.2024 10:19
koutsoumpas-vouli-sugar-daddies

Παρά το σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις του για «sugar daddies» που καταδικάστηκαν από όλα τα κόμματα ως απαράδεκτες και σεξιστικές, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέμεινε, καταθέτοντας μάλιστα, στη Βουλή φωτογραφίες από σχετικές διαφημίσεις σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

«Εμείς καταγγέλλουμε αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός και όχι τις γυναίκες, θύματα της εκμετάλλευσης», ανέφερε στην ειδική εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην οποία ήταν παρούσα σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «Ορισμένοι δήλωσαν σοκαρισμένοι όχι από την καταγγελία, αλλά από την αποκάλυψη της, ενοχλείστε γιατί βγαίνει στην επιφάνεια κι αντί να καταγγέλλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ για να μην βγει η σαπίλα του όμορφου και αγγελικά πλασμένου κόσμου σας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδειξε μάλιστα και φωτογραφίες από σχετικές διαφημίσεις, λέγοντας ότι ολόκληρες εταιρίες προσπαθούν να εκμεταλλευθούν με αυτό τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές που δεν μπορούν να πληρώσουν τα ακριβά δίδακτρα», είπε, προκαλώντας αντιδράσεις στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Είχε προηγηθεί η αναφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το ΠΑΣΟΚ η οποία χαρακτήρισε κι αυτή με τη σειρά της προσβλητική τη χθεσινή αναφορά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κάνοντας λόγο για διαρκή προσπάθεια προβολής είτε στο Τικ-Τοκ, είτε στο Luben, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τέτοιες εκφράσεις που ξεφεύγουν από κάθε όριο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη

Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη για την αδιανόητα σεξιστική, όπως είπε δήλωση, κάλεσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου και υποστήριξε ότι «ο γραμματέας του ΚΚΕ έγινε viral σε μια εποχή που η γελοιοποίηση και οι πάσης φύσεως ιντερνετικοί και μη κλόουν έχουν πέραση και αποθεώνονται».

Βελόπουλος: Στήριξη σε Κουτσούμπα και ρεσιτάλ ομοφοβίας

Σε δύο βάρκες πάτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος που στήριξε μεν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, έδωσε δε ρεσιτάλ ομοφοβίας. «Είναι μισογυνισμός αυτό που είπε ο άνθρωπος; Κι ένα 24ωρο χάσαμε την ουσία της πολιτικής με την επίθεση που γίνεται στα πλατιά λαϊκά στρώματα με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια – μισογυνισμός είναι να αντικαθίσταται εικόνα της μάνας με το γονέα 1, μισογυνισμός είναι να επιτρέπεται σε άντρες να εισέρχονται στον γυναικείο αθλητισμό», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης για τη μέρα της γυναίκας: Να αναγνωριστεί ο όρος «γυναικοκτονία» – Έχουμε χρέος

Δημοσκόπηση ALCO: Τα Τέμπη και το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο «πληγώνουν» τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο για τις ευρωεκλογές

Τέμπη: Ερώτηση Κουντουρά σε Κομισιόν για την ασφάλεια των σιδηρόδρομων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:11