ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:51
MENU CLOSE

ΝΔ: Στη Βουλή κουνάει το δάχτυλο για σεξισμό, στα ΑΕΙ προβάλλει… τον ιδεολογικό της πλούτο (Photos)

08.03.2024 18:17

Τα πυρά του κατά του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έστρεψε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις περί sugar daddies που προκάλεσαν πολιτική θύελλα.

Για αθεράπευτο αντικουμουνισμό καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό από το ΚΚΕ και παράλληλα, αποδίδουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την «ενορχήστρωση» των αντιδράσεων και των επιθέσεων προς τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ. Παραπέμπουν δε και στην απάντηση Κουτσούμπα προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την στάση των γαλάζιων βουλευτών απέναντι στις καταγγελίες του, όπου άφησε να εννοηθεί ότι συμφωνούν με τα όσα είπε χθες.

Βέβαια, την ώρα που η ΝΔ μιλά για «σεξισμό» στη Βουλή και κουνάει το δάχτυλο, την ώρα που οι φοιτητές βρίσκονται στο δρόμο ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια με ανοιγμένα κεφάλια από την «υποδοχή» των ΜΑΤ, η κυβερνητική παράταξη στα πανεπιστήμια, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διαφημίζει πάρτι και υποδοχές με σεξιστικές και χυδαίες αφίσες, οι οποίες είναι γνωστές εδώ και χρόνια και οι χρήστες των social media να τις αναρτούν συχνά στο διαδίκτυο.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Τα λόγια περιττεύουν.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στη Βουλή για τα επεισόδια κατά το πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Γιγαντοπανό των φοιτητών στο Σύνταγμα – «Τα κέρδη τους ή οι σπουδές μας»

Απειλή για βόμβα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:51
Exit mobile version