search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 06:51
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο 20χρονος δημιουργός των παπουτσιών της ΝΔ (photos/videos)

23.05.2024 14:54
mitsotakis_papoutsia_2305_1460-820_new
credit: Instagram/@kyriakos_

Τα πρώτα παπούτσια με το έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας λάνσαρε χθες, με βίντεο του στο TikTok, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης, από τη Ρόδο. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο νεαρός είπε ότι «ξεκίνησα από 13 ετών, στα 17 μου άνοιξα το πρώτο κατάστημα, στα 18 το δεύτερο και τώρα πάω για το τρίτο στο Ντουμπάι». Όπως είπε, έφτιαξε τρία ζευγάρια, το ένα το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι Νο46 και το δεύτερο ο γιος του Κωνσταντίνος, Νο45, σημειώνοντας πως δεν είναι προς πώληση.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της απόφασης που πήρε, είπε ότι «είχα έρθει σε επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και συζητήσαμε να τα φτιάξουμε και να τα πάμε στο Μαξίμου».

«Σήμερα παρευρέθηκα στο Μέγαρο Μαξίμου, προσκεκλημένος από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό να του παραδώσω ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθω υπερήφανος που μια δημιουργία μου βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού, μετά από μια ξεχωριστή και τιμητική για εμένα συνάντηση», ανέφερε -σε ανάρτησή του στο Instagram- ο νεαρός δημιουργός.

«Επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας!», έγραψε στη δική του ανάρτηση για τα παπούτσια ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται πως πριν από τρία χρόνια ο Γιάννης Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία στα πλάγια είχαν τον πράσινο ήλιο -σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν».

Το κάθε ζευγάρι κόστιζε τότε 280 ευρώ, με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την ενόχλησή του οδηγώντας τον νεαρό δημιουργό στη απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι και ραντεβού στη διάσκεψη για την Ουκρανία

Φοιτητικές εκλογές: Για άλλη μια φορά μπάχαλο με τα αποτελέσματα

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πουλάει το εξοχικό στις Λιβανάτες – Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος με εκκλησάκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07