search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Κουτσούμπα και sugar daddies: «Ήταν άκρως σεξιστικό – Με απογοήτευσε πολύ ως σχόλιο»

09.03.2024 10:46
koutsoubas_xristidou_vouli_sugar daddies

Την ενόχλησή της για τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Ολομέλεια της Βουλής για τους «sugar dadies» εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το θεωρώ άκρως σεξιστικό, δεν ξέρω, σαν σχόλιο με απογοήτευσε πάρα πολύ. Δεν περίμενα να ακούγονται τέτοια πράγματα μέσα στη Βουλή. Έχουν ακουστεί βέβαια κατά καιρούς πολλά, αλλά ήταν μια άτυχη στιγμή. Και μάλιστα μου κάνει εντύπωση ότι επέμεινε σε αυτό. Επανήλθε, ενώ έγινε η πρώτη δήλωση, προκάλεσε όλες αυτές τις αντιδράσεις και θα μπορούσε να ανακαλέσει, ή να επανατοποθετηθεί, επιμένει, εμμένει σε αυτό που λέει, με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι να πω», ανέφερε σήμερα στην εκπομπή της.

«Η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους. Μάλλον πρέπει να βρείτε άλλο καπιταλιστικό παράδειγμα να αντιγράψετε», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ στην τοποθέτησή για τα μη κρατικά ΑΕΙ, στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έχουν κάνει φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά» (Videos)

Η Madonna και η Κάιλι Μινόγκ μαζί στη σκηνή – Τραγούδησαν το «I Will Survive» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:55