search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Από τον «Σασμό» στον «Τιμωρό» ο Δημήτρης Λάλος

11.03.2024 13:14
dimitris_lalos_new

Τρία χρόνια «Σασμός» φτάνουν για τον Alpha και τους ηθοποιούς. Τη νέα σεζόν το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αξιοποιεί τον Δημήτρη Λάλο, τον Μαθιό του «Σασμού» στη νέα παραγωγή μυθοπλασίας με καταβολές στα κόμικ της Marvel και την αστυνομική σειρά «Ο τιμωρός» (Punisher) της, η οποία κάνει καριέρα στο Netflix. Την υλοποίηση της σειράς για το κανάλι έχει αναλάβει η εταιρεια παραγωγής Καραγιαννης.

Η πλοκή της σειράς, δεν παρεκκλίνει του ξένου προγράμματος, σύμφωνα με την οποία «ένας πρώην πεζοναύτης θέλει να πάρει εκδίκηση για το ξεκλήρισμα της οικογένειας του». Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι υπάρχει μια πολυπλόκαμη σκοτεινή υπόθεση με «διαδρομές» που συνδέουν τον υπόκοσμο και τις ένοπλες δυνάμεις και εν τέλει θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται ενώπιον μιας στρατιωτικής συνομωσίας.

Και αν ο Λάλος εκπροσωπεί στη σειρά το Καλό, το Κακό ενδέχεται να «εκπροσωπηθεί» από τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος είναι πιθανό στη νέα πρόταση του Alpha να κάνει τον αρχηγό του υπόκοσμου, είναι εκείνος που κινεί τα νήματα της συνομωσίας και είναι ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία των μελών της οικογένειας του τιμωρού.

Με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά για τους σχεδιασμούς του καναλιού την επόμενη σεζόν τα επεισόδια της σειράς «Ο τιμωρός» θα μεταδίδονται τρείς φορές την εβδομάδα στο «φιλέτο» της τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤNews: Έλειπε η έμπνευση στην «πάσα» για την είδηση έκρηξης σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

Φάρσα οι «βόμβες» σε ΑΝΤ1 και Πρωτοδικείο

Famagusta: Συγκλόνισε ο βιασμός του Μιχάλη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:46