search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:59
MENU CLOSE

ΕΡΤNews: Έλειπε η έμπνευση στην «πάσα» για την είδηση έκρηξης σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

11.03.2024 12:36
kallithea_ertnews_new

Έκρηξη ικανής ισχύος ώστε να «μετακινηθεί» από τη θέση του σταθμευμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε σε κάβα ποτών τα ξημερώματα στην Καλλιθέα.

Τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι πήγαν επί τόπου και η αναμετάδοση της ειδήσεις άρχισε. Λογικό είναι το (σε εξέλιξη) ρεπορτάζ να «παίζει» από τη μια εκπομπή στην άλλη, από εκπομπή σε δελτίο ειδήσεων, πόσω μάλλον όταν υπάρχει διαρκής ροή ενημέρωσης,  όπως στο ΕΡΤNews για παράδειγμα, το εξειδικευμένο- θεματικό κανάλι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης το οποίο σε 24ωρη βάση, μεταδίδει νέα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όμως όταν το θέμα, ως είδηση, «παίζει» από πολύ νωρίς, να για παράδειγμα από την εκπομπή «Συνδέσεις» του ΕΡΤNews και στα δελτία ειδήσεων που ακολουθούν, καλό είναι να διαφοροποιείται η «πάσα» του παρουσιαστή προς τον αστυνομικό ρεπόρτερ για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο το οποίο από την έκρηξη βρέθηκε… στη μέση του δρόμου κάθετα, εξαιτίας του ωστικού κύματος της έκρηξης, και να μην είναι η ίδια με εκείνη που ειπώθηκε στην αμέσως προηγούμενη εκπομπή. 

Αν μη τι άλλο δείχνει έλλειψη έμπνευσης η οποία ίσως να αδικεί έναν πολυπρόσωπο και πολυπληθή οργανισμό παραγωγής ειδήσεων όπως το ΕΡΤNews. Συμπέρασμα: Αλλάξτε και καμιά… «πάσα» εκεί στο ΕΡΤNews. 

Διαβάστε επίσης:

Φάρσα οι «βόμβες» σε ΑΝΤ1 και Πρωτοδικείο

Famagusta: Συγκλόνισε ο βιασμός του Μιχάλη στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό (Video)

OPEN: Έρχεται νέα καθημερινή ελληνική σειρά πριν από το δελτίο ειδήσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:57