search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:03
MENU CLOSE

OPEN: Έρχεται νέα καθημερινή ελληνική σειρά πριν από το δελτίο ειδήσεων

11.03.2024 10:03
OPEN-NEW

Σε εξέλιξη είναι τα γυρίσματα- στην Κύπρο- και το «δέσιμο» επεισοδίων της νέας ελληνικής πρότασης μυθοπλασίας του Open, η οποία αναμένεται να πάρει θέση στο πρόγραμμα του σταθμού πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα σχεδιασμούς που έχουν γίνει γνωστοί από το κανάλι.

Η καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» σε σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη έχει στο επίκεντρό της την ιστορία ενός επιτυχημένου επιχειρηματία ο οποίος μεγαλώνει μόνον την ανήλικη κόρη του, αφότου η σύζυγος του τους εγκατέλειψε, λίγο μετά την γέννηση του παιδιού.

Ο πατέρας, για να μην κλονιστεί ο ψυχισμός της μικρής, έχει πει πως η μητέρα λείπει σε ταξίδι και  κάθε τόσο γράφει ο ίδιος γράμματα σαν μαμά του παιδιού, όμως το κορίτσι από παρανόηση θα σχηματίσει την εντύπωση πως η στενή συνεργάτης του πατέρα της είναι η μητέρα της η οποία επέστρεψε.

Η σειρά συντηρεί το στερεότυπο που θέλει επιχειρηματία και συνεργάτιδα να έρχονται πιο «κοντά», να αναπτύσσεται σχέση μεταξύ τους και πάνω στα «μέλια» να κάνει την αιφνιδιαστική εμφάνιση της η μητέρα του παιδιού.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων τους Νίκο Πολυδερόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.  

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι – Τα πρακτορεία την απέσυραν ως «πειραγμένη» (Photos)

Κορινθίου: «Διαψεύδω για 2η φορά τον Γιώργο Λιάγκα – Δεν θέλω να απαντήσω αν ήταν στην τριάδα που μου έκανε τη ζωή δύσκολη»

Τηλεθέαση Σαββάτου: Χωρίς αντίπαλο ο «Εκατομμυριούχος» – Τι ποσοστά σημείωσε ο ανταγωνισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55