search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 05:33
MENU CLOSE

Γιατί Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες δεν εμφανίζονται μαζί στο κόκκινο χαλί

11.03.2024 19:25
gosling mendes

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παρευρέθηκε στη χθεσινοβραδινή (10 Μαρτίου) 96η Ετήσια Τελετή Απονομής Απονομής Βραβείων, υποψήφιος Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην Μπάρμπι της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Εκτός από το ότι ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μια διασκευή του “I’m Just Ken”, ο ηθοποιός περπάτησε επίσης στο κόκκινο χαλί, ωστόσο, αντί να πάρει μαζί του τη σύντροφο Εύα Μέντες, συνοδευόταν από την αδελφή του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Η Μέντες μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram να βρίσκεται στα παρασκήνια και στο καμαρίνι του Γκόσλινγκ πριν από την τελετή. Ωστόσο, όταν άρχισαν οι εμφανίσεις και οι φωτογραφίσεις στο κόκκινο χαλί, εκείνη δεν εμφανίστηκε μαζί του.

Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκε πέρυσι εξηγεί γιατί δεν στέκεται δίπλα του στο κόκκινο χαλί.

Στις 6 Απριλίου, η Μέντες μοιράστηκε ένα απόσπασμα από την ταινία του 2012 και μαζί με τον Γκόσλινγκ, A Place Beyond the Pines.

Η λεζάντα γράφει: «Η μαγεία είναι πραγματική. Δεν συναντηθήκαμε στα γυρίσματα. Η μαγεία ξεκίνησε πολύ πριν, αλλά εδώ είναι μια μικρή μαγεία που καταγράφηκε από την κάμερα. Χάρη στον απίστευτο σκηνοθέτη Derek Cianfrance».

Στα σχόλια, ένας θαυμαστής έγραψε: «Ελπίζω πραγματικά η Barbie να περάσει τη σεζόν των βραβείων μόνο και μόνο για να σε δούμε με τον Ράιαν».

Ο Μέντες απάντησε κάνοντας λόγο για “cool σχόλιο” και λέγοντας στον θαυμαστή ότι είναι «οι καλύτεροι», αλλά σημείωσε ότι αυτή και ο Γκόσλινγκ αποφάσισαν να «μην τα κάνουν αυτά μαζί».

Και συνέχισε: «Όπως αυτές οι φωτογραφίες που έχω δημοσιεύσει, νιώθω άνετα να τις δημοσιεύω γιατί ήδη κυκλοφορούν».

Και σε ένα άλλο σχόλιο πρόσθεσε: «Με το “δεν βολεύομαι”, εννοώ να εκθέσω την ιδιωτική μας ζωή που εκτιμούμε. Ακόμα πεθαίνω να κάνω άλλη μια ταινία μαζί του όμως…»

Διαβάστε επίσης:

Έμμα Στόουν: Το φιλί στον σύζυγό της και το «ευχαριστώ» στον Λάνθιμο μετά το Όσκαρ (Video)

Όσκαρ 2024: Το φόρεμα που σχεδίασε η Αντζελίνα Τζολί για τη φετινή τελετή (photos)

Αλ Πατσίνο: Αντιδράσεις στα social media για τον τρόπο που ανακοίνωσε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06