search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Νίκαια: «Ο πατέρας μου ήθελε να με εκδικηθεί – Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής» – Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου (video)

11.03.2024 09:32
nikaia_dolofonia_aytoktonia

Τα όσα πέρασε εκείνη και η μητέρα της στα χέρια του 64χρονου που πριν λίγες ημέρες εκτέλεσε τον γαμπρό του στη Νίκαια και αυτοκτόνησε, περιέγραψε η κόρη του δράστη και αυτόχειρα που κατήγγειλε ότι γιατροί και αρχές δεν έκαναν ό,τι έπρεπε προκειμένου να τις προστατεύσουν

«Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη», είπε στo MEGA η Αλεξάνδρα Τσουκιά.

Σύμφωνα με την ίδια ο 64χρονος όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της προσθέτοντας ότι δεν είχαν αποτέλεσμα οι εκκλήσεις τους σε αστυνομία και εισαγγελέα.

«Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε “δεν μπορούμε κυρία μου να κάνουμε τίποτα και να πάτε να κάτσουμε πιο πέρα”», είπε χαρακτηριστικά για ό,τι είχε προηγηθεί.

Η κόρη του 64χρονου πρόσθεσε, μάλιστα, πως «όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από έναν ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου».

Η γυναίκα ανέφερε επίσης πως η μητέρα της είχε καλέσει τη γραμμή κακοποιημένων γυναικών και ύστερα από δύο συνεδρίες της είπαν να απευθυνθεί στην… εκκλησία!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55