Πρώτο με διαφορά το Mega στις τηλεπροτιμήσεις την Παρασκευή
Στην κορυφαία θέση των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού βρέθηκε το Mega την Παρασκευή. Η διαφορά του καναλιού από τον ανταγωνισμό απέχει μόλις μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.
Σε απόσταση… μύτης από τον ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε την ημέρα το Star, ενώ ο Σκάι χωρίς το Survivor» απέσπασε πέμπτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης, ολοκληρώνοντας το γκρουπ των καναλιών με διψήφια νούμερα στα μερίδιά τους.
Στα κανάλια με μονοψήφιες αποδόσεις προβάδισμα είχε η ΕΡΤ1, η οποία δεν κεφαλαιοποίησε την ώθηση που έλαβε από την ειδική εκπομπή για την Eurovision της προηγούμενης ημέρας, ακολούθησε το Open με ελαφρά βελτίωση του μεριδίου του χωρίς όμως να υπερβεί το 4,5%.
Τέλος, νέο ρεκόρ αρνητικής απόδοσης κατάφερε η ΕΡΤ2 η οποία είδε τον δείκτη της Nielsen να σταματά στο 0,7%.
Διαβάστε επίσης:
ΑΝΤ1: Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με Αρναούτογλου – Θα κάνει και ταξιδιωτική εκπομπή
Από τον «Σασμό» στον «Τιμωρό» ο Δημήτρης Λάλος