search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Viral η αντίδραση Ισπανού youtuber ακούγοντας το τραγούδι της Ελλάδας για πρώτη φορά (Video)

11.03.2024 14:12
youtuber-viral-new

Διχασμό στα social media έχει προκαλέσει το τραγούδι που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision 2024 με κάποιους να απορρίπτουν τη φετινή επιλογή και άλλους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Πάντως, στο εξωτερικό το «Ζάρι» φαίνεται ότι έχει κερδίσει πιο πολύ τις εντυπώσεις με τους Eurofans να το τοποθετούν ψηλά στην κατάταξη με τα φαβορί.

Χαρακτηριστικές είναι και οι αντιδράσεις κάποιων από την πρώτη φορά που άκουσαν το κομμάτι και παρακολούθησαν το βιντεοκλίπ.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ένας Ισπανός YouTuber όταν Λίγο άκουσε για πρώτη φορά το ελληνικό τραγούδι από την ΕΡΤ, έγινε viral στα social media.

Ο λόγος για τον Lavadom ο οποίος ενθουσιάστηκε με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τον ρυθμό του «Ζαριού» τόσο, που σε κάποιο σημείο σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ακολουθήσει τους στίχους.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά από τα σχόλια του ενθουσιασμένου Lavadom, πλάνα του οποίου έγιναν viral στο TikTok.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με Αρναούτογλου – Θα κάνει και ταξιδιωτική εκπομπή

Από τον «Σασμό» στον «Τιμωρό» ο Δημήτρης Λάλος

ΕΡΤNews: Έλειπε η έμπνευση στην «πάσα» για την είδηση έκρηξης σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09