search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το πόρισμα για τα Τέμπη

11.03.2024 22:52
areios-pagos_2908_1920-1080_new

Αύριο Τρίτη στις 13.00 μ.μ θα κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μέλη της Επιτροπής: Βασίλη Κόκκαλη, εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διονύση Καλαματιανό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Παιδείας και Γιάννη Σαρακιώτη, συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

«Όσα διαδραματίστηκαν στην Εξεταστική ήταν πολύ θλιβερά διότι πράγματι υπήρχε και υπάρχει ξεκάθαρα μια προσπάθεια συγκάλυψης της αλήθειας», είπε ο κ. Κόκκαλης από το βήμα της Ολομέλειας τη Δευτέρα, για να συμπληρώσει πως εντοπίζονται ισχυρές ενδείξεις τέλεσης από τον Κώστα Καραμανλή των αδικημάτων της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή, της παράβασης καθήκοντος και διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών. Ενδείξεις τέλεσης του αδικήματος παράβασης καθήκοντος «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης καταφεύγει στη μέθοδο που γνωρίζει καλά από οικογενειακή παράδοση: τη σπίλωση του πολιτικού του αντιπάλου

Απόσυρση «βλάσφημης» αφίσας του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ζητά η «Νίκη» –  Τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού

Τρανσφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Έκτακτη συζήτηση την Τετάρτη στο Ευρωκοινοβούλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03