search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:22
MENU CLOSE

Τέμπη: Έκρηξη οργής από τον Βαγγέλη Βλάχο για το αθωωτικό πόρισμα της ΝΔ – Το δριμύ κατηγορώ με την ανάρτησή του 

11.03.2024 13:42
00000

Το πόρισμα της ΝΔ, που επιρρίπτει ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών στον σταθμάρχη  τους μηχανοδηγούς και στις χρόνιες παθογένειες του σιδηρόδρομου, αλλά και ο τρόπος που επιχειρείται να αντιμετωπιστεί το θέμα, φαίνεται ότι αρχίζει να προκαλεί την έντονη δυσφορία σε συγγενείς των θυμάτων.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός του αδικοχαμένου (ή και δολοφονημένου) Βάιου, διατυπώνει ένα δριμύ κατηγορώ σε ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “λόγω της εξεταστικής επιτροπής είμαστε πλέον στην ίδια και χειρότερη κατάσταση σε σχέση με ένα χρόνο πριν, όσον αφορά την κοινή γνώμη. Όλο το πανηγύρι που έγινε, με τις δηλώσεις, τις καταθέσεις, τα στοιχεία κλπ ήταν εφήμερο. Πάρτε μερικά εκατομμύρια ακόμη και σκάστε. Και σε λίγες ημέρες στην επικαιρότητα θα υπάρχουν μόνο οι ευρωεκλογές, το επόμενο 41%, οι επόμενες διασπάσεις, και κάπως έτσι και η αντιπολίτευση θα το αφήσει πίσω, νιώθοντας ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε”.

Και προσθέτει: “Όμως, το χειρότερο για όλους εσάς είναι ότι με αυτό το αφήγημα δεν προκύπτει καμία ανάγκη να γίνει καμία ουσιαστική αλλαγή στο σιδηρόδρομο. “Έκαναν λάθη τρεις άνθρωποι. Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά”. Σε άλλες χώρες, τουλάχιστον, γίνεται ενδελεχής έρευνα των αιτιών και των κενών ασφαλείας, τα οποία διορθώνονται άμεσα. Εδώ η “αλήθεια” είναι ότι όλα καλά, έχουμε Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας, ο κακός σταθμάρχης θα πάει φυλακή και οι κακοί μηχανοδηγοί δεν υπάρχουν πια. Συνεχίζουμε”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βλάχου:

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τον προπηλακισμό Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Κρήτη: 24χρονη κλείδωσε τον σύντροφό της στο μπαλκόνι για να γλιτώσει – Πήδηξε από τον πρώτο όροφο και συνελήφθη στο ΠΑΓΝΗ

Κορινθία: Ο 15χρονος γιος της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» έφυγε από την κοινωνική δομή – Τον αναζητούν οι αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:22