search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με αμφισβήτησαν πολύ όταν υποδύθηκα τη Βουγιουκλάκη – Έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν» (Video)

12.03.2024 13:55
papoytsaki-new

Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε ενσαρκώσει στη σειρά «Έχω ένα μυστικό» μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός έκανε λόγο για μια περίοδο, ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς δέχτηκε πολύ αρνητικά σχόλια τα οποία δεν την άφησαν ανεπηρέαστη.

«Με αμφισβήτησαν πολύ. Μέχρι εκείνη την στιγμή ζούσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Όλοι μιλούσαν όμορφα για εμένα. Τότε έγινε χαμός με τις κριτικές που δεχόμουν. Δεν είμαι χοντρόπετση, ζορίστηκα πάρα πολύ. Είμαι ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται αρκετά στην αρνητικότητα. Εάν γινόταν τώρα αυτό που συνέβη τότε, δεν θα έβαζα τόσο τα πράγματα μέσα μου. Δεν ξέρω πως μπορείς να καταφέρεις να μην σε επηρεάζει μία τόσο σκληρή συμπεριφορά, είναι επίπονο» είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στη μητρότητα, επισημαίνοντας ότι είναι μεγάλη πρόκληση για την ίδια να μεγαλώνει ένα παιδί.

«Είμαι πολύ μαμά. Είναι μεγάλη πρόκληση να μεγαλώνεις ένα παιδί, μεγαλώνεις και εσύ μέσα από αυτό. Με τον ρόλο του γονιού γίνεσαι πιο σοφός, μαθαίνεις και η σχέση αυτή ξεπέρνα όλα τα συναισθήματα. Δεν αντιμετώπισα ποτέ την αναγνωρισιμότητα ως κάτι ξένο, μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Γενικά είμαι πολύ στον κόσμο μου, πολύ αφηρημένη, δεν βλέπω γύρω μου, είμαι στην κοσμάρα μου. Τα ΜΜΕ μπορεί παλαιοτέρα να μου φέρθηκαν σκληρά, από τότε που έγινα μητέρα νομίζω ότι με σέβονται περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Η παίκτρια που αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι – «Δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει ο Γιώργος Λιάγκας, την Κατερίνα Καινούργιου τη συμπαθώ» (Video)

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:45