search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν με ενδιαφέρει ο Γιώργος Λιάγκας, την Κατερίνα Καινούργιου τη συμπαθώ» (Video)

12.03.2024 10:16
lazopoylos-new

Στην πρόσφατη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος επισημαίνοντας ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο κωμικός ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να τον καλέσει στο podcast του, καθώς δεν τον ενδιαφέρει, αποκαλύπτοντας ότι για τον λόγο αυτόν δεν έχει δεχτεί, άλλωστε, να πάει στην εκπομπή του αν και έχει δεχτεί πρόσκληση.

Αντιθέτως, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε τη συμπάθειά του απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου την οποία με χαρά κάλεσε, μάλιστα, στο podcast του.

«Μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει, αλλά θα λέω κι εγώ ότι θέλω. Διεκδικώ το δικαίωμα που έχουν ήδη, που το έχουν τρεις ώρες τη μέρα κι εγώ το έχω 20 λεπτά κάθε εβδομάδα και όχι στην τηλεόραση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Καλώ την Κατερίνα Καινούργιου να έρθει στο podcast και να της τα πω ο ίδιος και να μου πει ότι θέλει. Τη συμπαθώ την Κατερίνα Καινούργιου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα τον καλούσα στο podcast μου, δεν με ενδιαφέρει. Με έχει καλέσει ο ίδιος, αλλά δεν θέλω, δεν με ενδιαφέρει» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα» (Video)

Σταύρος Ζαλμάς: «Η δημοσιογραφία έχει μεγάλη αλητεία μέσα της – Το AIDS τότε ήταν η κοινωνική πανούκλα» (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αν ο καρκίνος είχε διηθήσει, σε δύο μήνες θα είχα «φύγει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:56