search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: «Ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας» (Video)

08.03.2024 12:12
liagkas-lazopoylos-new

Σκληρή ήταν η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα έπειτα από την πρόσφατη κριτική που έκανε ο παρουσιαστής σχετικά με την ποιότητα του χιούμορ του κωμικού τα τελευταία χρόνια.

«Εκτελούσε χαρακτήρες και δεν έκανε σάτιρα όταν ήταν στα πολύ δυνατά του. Τα πολλά τελευταία χρόνια είναι στα κάτω του ο άνθρωπος. Τα ανέμπνευστα αστεία που να φτάσει εκεί πάνω και να μου ρίξει μπουνιά στο μάτι κι άλλα τέτοια γελοία και παιδαριώδη αστεία. Ούτε ως παιδιά δεν τα έκαναν οι ευφυείς άνθρωποι. Αδικούν το μεγαλείο του μυαλού και το ταλέντο της υποκριτικής του κ. Λάκη Λαζόπουλου. Τον αδίκησε αυτό το χιούμορ» είχε αναφέρει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του με τον Λάκη Λαζόπουλο να μην αφήνει αναπάντητα τα εν λόγω σχόλια.

«Δεν την πιάνω την κότα να την ξεπουπουλιάσω. Την έχω πάρει την κότα μέσα και μπήκαν μέσα και τα άλλα τα κοτέτσια. Πήρε τη σημαία, το προϊόν ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσοομπόλα, ναι» ακούμε να λέει ο Λάκης Λαζόπουλος στο τρέιλερ του podcast του που αναμένεται να μεταδοθεί σήμερα, Παρασκευή (8/3) το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά θα κοιτάξω εμένα τώρα – Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αντιμίλησα στη μάνα μου» (Video)

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Υπέστη δυο εμφράγματα (Video)

Eurovision 2024: Το τραγούδι της Ελλάδας – Ακούστε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:25