search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:20
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Υπέστη δυο εμφράγματα (Video)

08.03.2024 08:36
mpismpikis-new

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μεταφέρθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βασίλης Μπισμπίκης έπειτα από έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε στο στήθος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή έσπευσε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι οι αρτηρίες της καρδιάς του ήταν βουλωμένες. Κρίθηκε δε, απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο 46χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει τέτοιου είδους θέμα με την υγεία του. Πλέον, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αναρρώνει έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Υπέστη δυο εμφράγματα»

Όπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη έμφραγμα την περασμένη Δευτέρα (4/3), ενώ βρισκόταν στο σπίτι με την Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, ένιωσε αδιαθεσία με τη σύντροφό του να τον πηγαίνει η ίδια με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Εκεί οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο, αργότερα, ο ηθοποιός υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο την Πέμπτη (8/3).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός θα παραμείνει κλινήρης έως τουλάχιστον την Κυριακή ενώ η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Το τραγούδι της Ελλάδας – Ακούστε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Όσκαρ 2024: Παρέλαση… διαμαντιών στο κόκκινο χαλί – Τα κοσμήματα των σταρ του Χόλιγουντ που θα κλέψουν την παράσταση

Αύγουστος Κορτώ: Παντρεύτηκε με τον σύντροφό του – Οι πρώτες εικόνες από το γάμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:18