search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:40
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: «Αγαπώ την κόρη μου, αλλά θα κοιτάξω εμένα τώρα – Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αντιμίλησα στη μάνα μου» (Video)

08.03.2024 11:25
dimitrioy-antzela-new

Για τη ζωή της, την καριέρα της αλλά και τις φορές που ένιωσε να πληγώνεται από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην κόρη της, με αφορμή την κόντρα τους που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

«Αγαπάω την κόρη μου αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα τώρα»

Επισημαίνοντας ότι υπήρξε δίπλα στο παιδί της με όποιον τρόπο μπορούσε -δεδομένων των δύσκολων συνθηκών της εργασίας της-, η Άντζελα Δημητρίου τόνισε ότι πλέον η κόρη της έχει γίνει και η ίδια μητέρα, οπότε θα πρέπει να στηρίξει με τις δικές της δυνάμεις την οικογένειά της.

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι αγαπάει την κόρη της, ωστόσο, οφείλει να αγαπήσει και να φροντίσει και την ίδια, πλέον.

«Η Όλγα πλέον μεγάλωσε, έχει γίνει μια κούκλα, έχει γίνει μάνα που πρέπει αυτό να το σεβαστεί και να γίνει σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Την αγαπάω την κόρη μου, αγαπάω το εγγόνι μου, αγαπάω τον γιο μου, αγαπάω τα εγγόνια μου, τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Θέλω λιγάκι να κοιτάξω εμένα. Θέλω λίγο να ενδιαφερθώ για μένα» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη την οικογένεια μου. Θέλω λίγο να κοιτάξω εμένα. Θέλω να κοιτάξω λίγο την Άντζελα, πριν να είναι αργά. Δεν θέλω η Άντζελα κάποια στιγμή να πει «τι έκανα; Έδωσα αυτό, έδωσα εκείνο και εγώ τι κάνω; Να πεθάνω; Όχι, όχι.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στη συνέχεια, ιδιαίτερα φορτισμένη, ανέφερε τα εξής: «Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι και να κατηγορείς της μάνα σου. Ποτέ, ποτέ όμως ούτε σήκωσα χέρι στη μάνα μου, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν πάντα στο πλευρό της μέχρι να βγει η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν, είναι μεγάλη στενοχώρια».

«Η μητέρα μου είναι η προστασία μου»

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε μετέπειτα στη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ λύγισε, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα η προστασία της, ενώ δεν θα βγάλει ποτέ το δαχτυλίδι που της έμεινε από εκείνη.

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι το δαχτυλίδι της και δε θα το βγάλω ποτέ. Είναι η προστασία μου! Ήταν μια γυναίκα που δυναμική, που έμπαινε μπροστά σε όλα, ήθελε να είναι καλά τα παιδιά της. Μεγάλωσε την κόρη μου επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να προσφέρω την παρουσία μου. Ξέρεις τι μου έλεγε μέχρι πριν από ένα μήνα; Δύομιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπατούσε. Μέρα με τη μέρα που την έβλεπα στεναχωριόμουν γιατί ξέχασα τη μάνα μου που ήταν δυναμική. Μου πιάνει το χέρι και μου λέει “θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Δε θέλω να είσαι μόνη σου”. Είμαι μόνη μου 6 ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε. Είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος. Είχα πάρα πολλά αλλά περίμενα ότι κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν τα πράγματα και θα είχα έναν άνθρωπο να περάσω κάποιες ώρες μετά τη δουλειά. Ο απόηχος που σου αφήνουν είναι ένα χειροκρότημα αλλά όταν μένεις μόνη σου στο σπίτι ποιος με ακούει; Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να έχω έναν σύντροφο. Όσο πιο μεγάλο είναι το όνομά σου, τόσο πιο πολύ είναι το βάρος. Ή θα βρεις έναν άνδρα που είναι δυνατός και να μη ζηλεύει και να σε προστατεύει. Όχι ζήλια, όχι υποκρισία, όχι ψέματα!» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στους άντρες της ζωής της, η Άντζελα Δημητρίου τονίζει ότι ο άντρας της ζωής της είναι η ίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση που έκανε στις φωνητικές της χορδές, κάνοντας φωνητική για πρώτη φορά στα 60 της χρόνια.

«Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ! Όταν πήγαινα να βγάλω προς τα έξω και να πω ότι “αυτός είναι ο άντρας μου και ο σύντροφός μου” και ξεχνούσαν τον ρόλο τους ότι είναι άντρες και νόμιζαν ότι είναι η Άντζελα Δημητρίου. Στο σπίτι μου θέλω να είμαι η Αγγελική που μαγειρεύει και όταν πάω στη δουλειά είμαι άλλη. Αυτός είναι ο ρόλος μου! Ο ρόλος της καλής μάνας, της καλής συντρόφου και ο ρόλος της δουλειάς μου. Η δουλειά μου είναι αλλιώς, δεν μπορώ να είμαι το ίδιο!» είπε και πρόσθεσε:

«Το έχω ξαναπεί και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Ο άντρας της ζωής μου ήταν αυτός που με γαλούχησε μικρή, ο Θωμάς Παπαδόπουλος. Ήταν αυτός που με έφτιαξε, με έκανε γυναίκα, με έμαθε να παίρνω το πιρούνι και το μαχαίρι, να παίρνω το νερό, με έμαθε να ντύνομαι, το πώς να μιλάω. Είμαι πολύ υπερήφανη για ό,τι έχω κάνει! Θα ήθελα πολύ να σπουδάσω. Όπως στα 60 μου χρόνια ξεκίνησα να κάνω φωνητική που δεν είχα κάνει ποτέ. Μετά από μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές! Έκανα από την αρχή μαθήματα φωνητικής, από το άλφα μέχρι να φτάσω στο ωμέγα.

Για τρεις μήνες δεν μιλούσα, μόνο έγραφα. Και όταν πήγα στην Έλενα Πατρόκλου της είπα “δεν μπορώ να τραγουδήσω”. Την ώρα που είπα “Αλήτη, δίχως αγάπη” κόβεται η φωνή μου! Και μου είπε “Δεν είναι τίποτα αυτό. Θα συνέλθει η φωνή σου και θα είναι όλα μια χαρά”. Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για αυτό που μου έκανε και τώρα είμαι τελείως διαφορετική!».

«Η καριέρα μου ήταν στρωμένη με αγκάθια»

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στην καριέρα της κάνοντας λόγο για μια δύσκολη διαδρομή. «Η καριέρα μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, αντιθέτως, ήταν στρωμένη με αγκάθια» τόνισε, επισημαίνοντας ότι χρειάστηκε να κάνει πολλές δουλειές από μικρή ηλικία προτού ασχοληθεί με το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Υπέστη δυο εμφράγματα (Video)

Eurovision 2024: Το τραγούδι της Ελλάδας – Ακούστε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Όσκαρ 2024: Παρέλαση… διαμαντιών στο κόκκινο χαλί – Τα κοσμήματα των σταρ του Χόλιγουντ που θα κλέψουν την παράσταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35