search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:55
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε το όνομα του παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της

12.03.2024 20:32
sharon stone

Η σταρ του «Βασικού Ενστίκτου», Σάρον Στόουν, αποκάλυψε μετά από πολλά χρόνια το όνομα του παραγωγού ταινιών που φέρεται να την πίεσε να κάνει σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της.

Το 2021, η Στόουν στα απομνημονεύματά της με τίτλο The Beauty of Living Twice περιέγραφε ότι την πίεσαν να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της, αλλά δεν κατονόμασε τους εμπλεκόμενους εκείνη την εποχή.

Τώρα, σε μια συνέντευξη στο podcast του Louis Theroux, η Στόουν αποκάλυψε ότι η ταινία στην οποία δούλευε όταν συνέβη το περιστατικό ήταν η ταινία Sliver του 1993, στην οποία πρωταγωνίστησε δίπλα στον Μπίλι Μπάλντουιν, αδερφό του Άλεκ Μπάλντουιν.

Με την ταινία Sliver να έρχεται μετά την επιτυχημένη ταινία Βασικό Ένστικτο, η Στόουν θυμάται: «Περίμεναν να κάνω άλλη μια τεράστια επιτυχία και μου έδωσαν το “πράσινο φως” για αμέτρητα πράγματα.

Μετά άρχισαν να προσπαθούν να με κατηγορήσουν για τα λάθη τους και έκαναν τρομερά λάθη στον τρόπο που προσέλαβαν σκηνοθέτες και το καστ».

Μια μέρα, ενώ «έπρεπε να είναι στα γυρίσματα», η Στόουν κλήθηκε στο γραφείο του ηθοποιού που έγινε παραγωγός Ρόμπερτ Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019.

«Με κάλεσε στο γραφείο του», θυμάται η Στόουν. «Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του εβδομήντα και του ογδόντα, οπότε ουσιαστικά κάθομαι στο πάτωμα, ενώ έπρεπε να είμαι στα γυρίσματα».

Η ηθοποιός συνέχισε ισχυριζόμενη ότι ο Έβανς την ενθάρρυνε να κοιμηθεί με τον Μπάλντουιν για να βελτιώσει την απόδοσή της στην οθόνη.

Είπε: «Μου εξηγεί ότι κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και εγώ πρέπει να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν με τον Μπίλι Μπάλντουιν, η απόδοση του Μπίλι Μπάλντουιν θα γινόταν καλύτερη.

«Και χρειαζόμασταν τον Μπίλι για να γίνει καλύτερος στην ταινία γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα».

«Και αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη, και αν απλώς έκανα σεξ μαζί του, τότε αυτό θα έσωζε την ταινία, και το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και έτσι όχι σαν μια πραγματική ηθοποιός που θα μπορούσε να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά».

«Εσείς επιμείνατε σε αυτόν τον ηθοποιό ακόμη κι όταν δεν μπόρεσε να βγάλει μια ολόκληρη σκηνή στο δοκιμαστικό. Τώρα σκέφτεστε, αν κοιμηθώ μαζί του θα γίνει καλύτερος ηθοποιός; Κανείς δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι», φέρεται να απάντησε η Στόουν στο… αίτημα του παραγωγού.

Διαβάστε επίσης:

Το τερμάτισε η Εύη Δρούτσα: Έμπλεξε τον καημό της για την Eurovision με την τραγωδία των Τεμπών και τις 57 ψυχές που χάθηκαν

Όσκαρ 2024: Η αντίδραση της Έμμα Στόουν όταν κατάλαβε ότι έλειπε από τη βράβευση του «Poor Things» για το Καλύτερο Μακιγιάζ (Video)

Νικολίνα Νικολούζου: «Ήμουν η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα και ένιωθα λίγο σαν πειραματόζωο», λέει η παίκτρια του My Style Rocks

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24