search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Τέμπη – Γενιδούνιας σε Μαρκόπουλο: «Πάμε να συνομιλήσουμε σε οποιοδήποτε μέσο θέλει»

12.03.2024 19:56
markopoulos tempi 987- new

Τη δική του απάντηση σε όσα υποστήριξε για το άτομό του ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος, έδωσε ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με όσα λέει ο κ. Μαρκόπουλος, ερήμην του, όπως κάνει αυτός με εμένα. Δηλώνω όμως προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαι διαθέσιμος να συνομιλήσουμε για τα Τέμπη και οποιοδήποτε άλλο πολιτικό θέμα επιθυμεί, σε οποιοδήποτε μέσο επιλέξει. Μέχρι τότε δεν θα ξανασχοληθω με όσα λέει έρημην μου» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γενιδούνιας σε ανάρτησή του.

Νωρίτερα την Τρίτη (12/3) ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για«αριθμό ρεκόρ μαρτύρων» και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν κάποιοι «μύθοι» -όπως τους αποκάλεσε γύρω από την εξεταστική, με τον ίδιο να προσθέτει ότι «όσοι δεν εξετάστηκαν τους είχαμε με ανακριτικό υλικό από τον εισαγγελέα. Είχαμε τις καταθέσεις τους». 

Θέλοντας να μειώσει τη σημασία κομβικών μαρτύρων, που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή – κάτι που πεισματικά αρνείται η κυβερνητική πλειοψηφία,  εμμένοντας στην επιχείρηση συγκάλυψης- ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ανέφερε ότι  χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Γενιδούνιας που όλοι τον έχουν αγορεύσει σε κάτι μείζον, είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για την 717».

«Η δουλειά δε που έκανε η εξεταστική μας -με πλήρη σεβασμό στον ανακριτή της Λάρισας, που κάνει πραγματικά μεγάλη δουλειά- είναι πολύ πιο μπροστά στη ύλη και τον όγκο μαρτυριών, άρα για ποια παράταση μας λένε. Η Δικαιοσύνη θέλει τον δικό της ρυθμό» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ενώ στη συνέχεια ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή έκανε λόγο για «δήθεν» μπαζώμα στο σημείο της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

«Ιερός πόλεμος» και νέα ένταση στη Θεσσαλονίκη – Συγκεντρώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους παρά το αστυνομικό «μπλόκο»

Πάτρα: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του 20χρονου φοιτητή με μηνιγγίτιδα

Απογευματινά χειρουργεία: Τα συνθήματα των υγειονομικών «άκουσαν» Φλωρίδης και Βαρτζόπουλος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44