search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Νέα Ζηλανδία: «Πάγωσε» Boeing 787 στον αέρα – Οι άνθρωποι ούρλιαζαν και έκλαιγαν

13.03.2024 20:00
BOEING_AEROPLANO
Screenshot NBC

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν τη Δευτέρα οι επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Latam Airlines από το Σίδνεϊ στο Όκλαντ. Οι 50 από αυτούς τραυματίστηκαν. Το περιστατικό περιγράφηκε αρχικά ως «ισχυρή ανατάραξη». Οι επιβάτες ούρλιαζαν και έκλαιγαν καθώς ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους για λίγα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανατάραξη φέρεται να προκλήθηκε από «τεχνικό πρόβλημα» στο Boeing 787 που πραγματοποιούσε την πτήση.

Ο πιλότος έχασε τον έλεγχο

Την ίδια ώρα, επιβάτες περιέγραψαν στο CNN την τρομακτική πτήση από την Αυστραλία προς τη Νέα Ζηλανδία, με τον πιλότο να τους λέει ότι έχασε προσωρινά τον έλεγχο του Boeing 787, αφού ένα από τα όργανά του «έπαθε βλάβη».

Ο Μπράιαν Τζόκατ τόνισε ότι ξύπνησε καθώς το αεροπλάνο έκανε «βουτιά» και είδε με κάποιους επιβάτες να χτυπάνε στην οροφή και λίγο μετά να πέφτουν στο πάτωμα. «Οι άνθρωποι ούρλιαζαν κι έκλαιγαν. Και ναι, επικρατούσε χάος για λίγα μικρά δευτερόλεπτα» δήλωσε. «Ξεκάθαρα υπήρξε μια στιγμή στο μυαλό μου που σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος», τόνισε.

Κάποιοι επιβάτες φέρεται να τράβηξαν βίντεο από την στιγμή της τρελής πτήσης και καταγράφουν τον πανικό που επικράτησε μετά το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Katespiracy: Μπούμερανγκ η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Οργιάζουν οι θεωρίες συνομωσίας στη Βρετανία

«Δύσκολη» η κατάσταση στο ανατολικό μέτωπο, παραδέχονται οι Ουκρανοί – Προελαύνουν οι Ρώσοι

Φρένο στην εξαγορά εφημερίδων από ξένα κράτη βάζει η βρετανική κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:27