search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:56
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλλας: Νέα περιπέτεια με την υγεία του – «Έχει χάσει τη φωνή του» (Video)

14.03.2024 09:53
chardavellas-new

Μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του περνά ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η σύζυγός του Μαρία Παναγοπούλου αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ο δημοσιογράφος παίρνει αρκετά φάρμακα, κάνοντας αφωνία, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτή η περιπέτεια δεν σχετίζεται με τον καρκίνο που είχε περάσει παλαιότερα.

«Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, δηλαδή μιλάει ψιθυριστά. Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του. Υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή» είπε και πρόσθεσε:

«Κάνει θεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν επανήλθε ο καρκίνος, είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του. Πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές του χορδές και παίρνει και αρκετά φάρμακα. Ακόμα και στις θεραπείες πρέπει να είναι κάποιος μαζί του για να μπορεί να μιλάει αντί για εκείνον. Έχω εκπλαγεί με τη δύναμη ψυχής του Κώστα».

Διαβάστε επίσης:

Τζέιμι Λι Κέρτις: Το κόσμημα με το ελληνικό στοιχείο που επέλεξε στα φετινά Όσκαρ (Photo)

Κάστρο, Τσάβες και τώρα Λούλα – Ο Όλιβερ Στόουν γύρισε ντοκιμαντέρ για τον Βραζιλιάνο πρόεδρο

Η Μαίρη Μηνά θα είναι η Πρωθιέρεια στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας – Τι αλλάζει για πρώτη φορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:51